ΔΟΜΗΣΗ

Εξωτερικη επενδυση τοιχων

Δώστε στο δικό σας iHouse την εμφάνιση που σας αρέσει, μέσα από τις δυο επιλογές που σας προσφέρουμε:

1. Thermowood. Απολαύστε την ζεστασιά και την πολυτέλεια του ξύλου, χωρίς να ανησυχείτε για την αντοχή του στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Γιατί η απόλυτα οικολογική επεξεργασία thermowood, χαρίζει στο ξύλο απαράμιλλες αντοχές και εξωτική εμφάνιση.

2. Θερμοπρόσοψη. Η πιο οικονομική λύση που αποδίδει στο iHouse την κλασσική εμφάνιση μιας σύγχρονης κατοικίας, με κτιστούς και σοβατισμένους τοίχους.

Εσωτερικη επενδυση τοιχων

Για την ξύλινη επένδυση των εσωτερικών χώρων έχετε επίσης δύο επιλογές:
1. Δρυς: Η ομορφιά της Ευρωπαϊκής δρυς, ξεδιπλώνεται από τοίχο σε τοίχο και σας χαρίζει μια αίσθηση μοναδικής πολυτέλειας.
2. Γυψοσανίδα: Η οικονομικότερη επιλογή, με την οποία όμως είμαστε περισσότερο εξοικειωμένοι και δεν υστερεί καθόλου σε εμφάνιση, φινέτσα και θαλπωρή.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αντικαταστήσετε τμήμα της εσωτερικής επένδυσης των τοίχων με τις επενδύσεις iTem unique.

Δαπεδα

Το δάπεδο του iHouse, κατασκευάζεται από μασίφ δρύινη ξυλεία, πάχους 2cm και φάρδους 15cm.
Η ειδικά βουρτσαρισμένη του επιφάνεια, σε συνδυασμό με τα φυτικά λάδια της Γερμανικής εταιρείας Osmo, προσδίδουν μοναδική “αντικέ” όψη και απαράμιλλη αντοχή.

Δαπεδα και επενδυσεις μπανιου

Το Teak ως ξύλο πολυτελείας και με άριστη συμπεριφορά σε περιβάλλοντα με υψηλή υγρασία, διακοσμεί συνήθως τα πολυτελή σκάφη. Επειδή στο iHouse το ξύλο δεν λείπει ούτε από το μπάνιο, επιλέξαμε το Teak για να κοσμήσει τους τοίχους της ντουζιέρας, λόγω της υψηλής αντοχής του.

Το δάπεδο του μπάνιου είναι κατασκευασμένο από ξυλεία Δρυς, ενώ οι τοίχοι του μπάνιου είναι επενδυμένοι από ξυλεία Δρυς ή από γυψοσανίδα σε οικονομικότερες εκδόσεις.

Κουζινα

Η κουζίνα του iHouse, μικρή αλλά λειτουργική, στην πιο minimal εκδοχή της αποτελείται από ξύλινο πάγκο με τρία ντουλάπια και δυο ράφια ψηλά.
Περιλαμβάνει νεροχύτη ανοξείδωτο ή γρανιτένιο, μικρό ψυγείο και κεραμική εστία ή εστία αερίου, με δύο ζώνες μαγειρέματος.
Κατασκευάζεται από μασίφ ξυλεία Οξιά.
Ανάλογα με τον τύπο του iHouse που επιθυμείτε, η κουζίνα μπορεί να είναι σημαντικά αναβαθμισμένη και να φέρει πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Κουφωματα

Σύμφωνα με την γενικότερη φιλοσοφία του, τα κουφώματα του iHouse, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι ξύλινα. Με Γερμανικές προδιαγραφές, σήμανση CE και πιστοποίηση ποιότητας, προσφέρουν ασφάλεια, υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση.
Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ενεργειακών υαλοπινάκων, ανακλαστικών υαλοπινάκων, υαλοπινάκων triplex για περισσότερη ασφάλεια, ή συνδυασμών όλων των παραπάνω.
Κατασκευάζονται από ξυλεία Thermowood, ή στην οικονομικότερη  έκδοση από Σουηδικό Πεύκο.
Οι τεράστιες συρόμενες μπαλκονόπορτες, όταν ανοίγουν, καταργούν τα όρια των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων χαρίζοντας ένα αίσθημα ελευθερίας και αλληλεπίδρασης με τη φύση, βοηθώντας παράλληλα στον φυσικό εξαερισμό του χώρου.
Η γυάλινη ημιδιάφανη ματ συρόμενη εσώπορτα που χωρίζει το μπάνιο από τον υπόλοιπο χώρο, έχει κλειδαριά ασφαλείας που κλειδώνει από μέσα με περιστρεφόμενο πόμολο.