ΜΟΝΤΕΛΑ

Η δόμηση με το σύστημα iHouse, έχει ως επίκεντρο την βασική του μονάδα, η οποία είναι εξαιρετικά ευέλικτη, για να προσφέρει άπειρους συνδυασμούς που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία. Οι προτάσεις που ακολουθούν είναι οι πλέον δημοφιλείς, χωρίς όμως αυτές να περιορίζουν τις επιλογές σας. Οι τεχνικοί της iHouse είναι πάντοτε στην διάθεσή σας για να συζητήσετε τις λύσεις που σας ταιριάζουν.

Κατόψεις iHouse

iHouse15 A

To μικρότερο μοντέλο της οικογένειας iHouse περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία μιας εξοχικής κατοικίας. Πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, κουζίνα, τραπεζαρία και κρεβάτι στην πιο minimal, αλλά πολυτελή εκδοχή. Εξοπλισμένο με ψυγείο, μαγειρικές εστίες, τηλεόραση, air-condition, ανεμιστήρα οροφής και μοντέρνο φωτισμό, για να μην σας λείπουν οι ανέσεις και οι μικρές πολυτέλειες της ζωή.
Φωτεινό και ευάερο, για να προσφέρει στις διακοπές σας όμορφες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

iHouse27

Πρόκειται για την βασική μονάδα iHouse27 που περιγράφεται παρακάτω, χωρίς το μπαλκόνι της.

Περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που κάνουν την βασική μονάδα iHouse τόσο μοναδική, ενώ η απουσία του μπαλκονιού μπορεί να αντικατασταθεί από μία τέντα, ένα ανισόπεδο ή ακόμη και ένα κιόσκι στην αυλή.

iHouse39 Α

To μοντέλο iHouse39 Α περιλαμβάνει όλα όσα θα ζητούσατε από μια μικρή εξοχική κατοικία.
Πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, κουζίνα, τραπεζαρία, σαλονάκι και κρεβάτι στην πιο minimal, αλλά πολυτελή εκδοχή.
Εξοπλισμένο με ψυγείο, μαγειρικές εστίες, τηλεόραση, air-condition, ανεμιστήρα οροφής και μοντέρνο φωτισμό, για να μην σας λείπουν οι ανέσεις και οι μικρές πολυτέλειες της ζωής.
Οι τεράστιες μπαλκονόπορτες από άκρη σ’ άκρη, επιτρέπουν στο φως να πλημμυρίσει το χώρο που ζείτε, και καταργούν τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

iHouse39 B

To μοντέλο iHouse39 Β περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που κάνουν την βασική μονάδα iHouse τόσο μοναδική.
Οι διαφορές με τo iHouse39 Α, εστιάζονται στην μπροστινή όψη του κτίσματος, όπου τμήματα της τζαμαρίας στις δύο άκρες του iHouse, έχουν αντικατασταθεί με τοίχους.
Έτσι δημιουργούνται δυο ζεστές γωνιές, χωρίς όμως να μειώνεται σημαντικά ο φυσικός φωτισμός της μονάδας.

iHouse39 C

To μοντέλο iHouse39 C περικλείει στον ζωτικό εσωτερικό χώρο του, και το μπαλκόνι, ώστε ή διαβίωση μέσα σ’ αυτό να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο άνετη. 

Την απουσία του μπαλκονιού μπορεί να αντικαταστήσει μία τέντα, ένα ανισόπεδο ή ακόμη και ένα κιόσκι στην αυλή.

Το μοντέλο iHouse41 A έρχεται να προσφέρει πρόσθετο χώρο για ένα επιπλέον διπλό κρεβάτι ή για δύο μονά, για τα ζευγάρια που έχουν παιδιά.
Η μονάδα έχει μεγαλύτερο ύψος, ώστε στο ένα άκρο της να μπορεί να φιλοξενήσει ένα μικρό πατάρι.

iHouse41 B

Το μοντέλο iHouse41 B έχει το υπνοδωμάτιο στο πατάρι, πάνω από μπάνιο και την κουζίνα, για να αφήσει στο ισόγειο τον χώρο, για ένα άνετο καθιστικό.

iHouse46 A

Το μοντέλο iHouse46 Α αποτελεί συνδυασμό μιας βασικής μονάδας και μιας μικρότερης (μισής).

Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει ένα κανονικό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μικρότερο παιδικό με δυο κρεβάτια κουκέτας.
Ο χώρος που ελευθερώνεται από το κρεβάτι στην κύρια μονάδα, χαρίζει ένα άνετο σαλόνι που προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

iHouse46 B

Το μοντέλο iHouse46 Β αποτελεί συνδυασμό μιας βασικής μονάδας και μιας μικρότερης (μισής).
Προσφέρει ένα άνετο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ντουλάπα.
Όπως και το μοντέλο iHouse46 Α, διαθέτει ένα άνετο σαλόνι για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

iHouse57 A

Το μοντέλο iHouse57 Α αποτελείται από δυο βασικές μονάδες τοποθετημένες η μια δίπλα στην άλλη.
Στην πρόταση αυτή φιλοξενούνται στην πίσω μονάδα, δύο άνετα υπνοδωμάτια.
Διαθέτει μεγάλη κουζίνα και ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο σαλόνι, για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

iHouse57 B

Tο μοντέλο iHouse57 Β όπως και το iHouse57 Α αποτελείται από δυο βασικές μονάδες τοποθετημένες η μια δίπλα στην άλλη, έχει όμως διαφορετική διαρρύθμιση.
Η βασική διαφορά μεταξύ των δυο μοντέλων, εστιάζεται στο παιδικό δωμάτιο, όπου τα δύο κρεβάτια έχουν αντικατασταθεί από μια διπλή κουκέτα, ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για την τοποθέτηση ντουλάπας.

 

Tο μοντέλο iHouse57 C αποτελείται από δυο βασικές μονάδες τοποθετημένες η μια δίπλα στην άλλη και διαθέτει ιδιαίτερη διαρρύθμιση. Tην πρόταση αυτή υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος για την κουζίνα και το καθιστικό και δύο άνετα υπνοδωμάτια με ντουλάπες.

iHouse57 D

Tο μοντέλο iHouse57 D αποτελείται από δυο βασικές μονάδες τοποθετημένες η μια δίπλα στην άλλη και διαθέτει ιδιαίτερη διαρρύθμιση.
Στην πρόταση αυτή υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος για την κουζίνα και το καθιστικό και ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο.

iHouse80 A

Tο μοντέλο iHouse80 A αποτελείται από δυο βασικές μονάδες τοποθετημένες σε απόσταση η μια από την άλλη.
Τον χώρο που δημιουργείται ανάμεσά τους καλύπτει μια πέργκολα, που δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για έναν υπαίθριο χώρο που μπορείτε να διαμορφώσετε όπως θέλετε.
Ανάμεσα στα δυο ευρύχωρα υπνοδωμάτια που φιλοξενούνται στην πίσω μονάδα, υπάρχει ένα δεύτερο μπάνιο.
Το σαλόνι και στην πρόταση αυτή είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο, για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

iHouse80 B

Tο μοντέλο iHouse80 B αποτελείται από δυο βασικές μονάδες τοποθετημένες σε απόσταση η μια από την άλλη, οι οποίες επικοινωνούν μεταξύ τους, μέσα από έναν χώρο στον οποίο στεγάζεται η τραπεζαρία.
Τον υπόλοιπο χώρο που δημιουργείται ανάμεσά τους καλύπτει μια πέργκολα, που δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για έναν υπαίθριο χώρο που μπορείτε να διαμορφώσετε όπως θέλετε.
Το μπάνιο βρίσκεται ανάμεσα στα δυο ευρύχωρα υπνοδωμάτια στην πίσω μονάδα, ενώ στην μπροστινή μονάδα φιλοξενεί μια μεγάλη κουζίνα και ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο σαλόνι.