ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το πολυτελές & μεταφερόμενο σπίτι, το iHouse

Η ξεχωριστή αρχιτεκτονική και σχεδιαστική προσέγγιση, συνδυάζει τις επιθυμίες των πελατών με την δημιουργικότητα των κατασκευαστών, για μια ποιοτική και σύγχρονη κατοικία.

Η αισθητική του iHouse, η αποτελεσματική χρήση του χώρου και η αξιοποίηση της τεχνολογίας, έχουν σαν αποτέλεσμα την άριστη περιβαλλοντική διαχείριση, παράλληλα με την άνετη και πολυτελή διαβίωση.
Ανεξάρτητα από το μέγεθος, όλα τα iHouse διαθέτουν μια θαυμάσια κουζίνα, πολυτελή τουαλέτα και ντουζ, μοντέρνο περιβάλλον και εξοπλισμό, καθώς και μια σειρά πρακτικών εφαρμογών για ενεργειακή αναβάθμιση.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ iHouse

Κάθε πελάτης μας έχει σχηματίσει την δική του εικόνα για το σπίτι των ονείρων του και γι αυτό κάθε iHouse είναι προσαρμοσμένο στις επιθυμίες του συγκεκριμένου πελάτη, με την καλύτερη δυνατή σχέση απόδοσης/κόστους.
Η τεχνογνωσία, οι εγκαταστάσεις και ο βιομηχανικός εξοπλισμός της εταιρείας, δίνουν απεριόριστες δυνατότητες στον σχεδιασμό και την κατασκευή του iHouse, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα, να προσφέρει μια ποιοτική, άνετη και πολυτελή κατοικία.
Η iHouse συνεργάζεται μαζί σας, ακούει τις επιθυμίες σας και αισθάνεται τις ανάγκες σας, ώστε να γίνει το iHouse το δικό σας σπίτι.

Ειδικoς σχεδιασμος

Χρειάζεστε κάτι πιο προσωπικό και προσαρμοσμένο στον δικό σας τρόπο ζωής; Οι μηχανικοί μας είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση, μέσα από μια τεράστια ποικιλία δημιουργικών σχεδιαστικών και κατασκευαστικών λύσεων.
Οι μέθοδοί μας για την προσαρμογή του iHouse στις προσωπικές σας απαιτήσεις, αποτελούν αρμονικό συνδυασμό μεταξύ των τυποποιημένων και των κατά παραγγελία κατασκευών.
Τα χρονοδιαγράμματα όπως και το τελικό κόστος στις περιπτώσεις αυτές διευρύνονται. Το πρόσθετο κόστος για τον ειδικό σχεδιασμό και την κατασκευή μια κατοικίας iHouse, κυμαίνεται συνήθως στο 15% επί της αξίας της βασικής κατασκευής.

Πρoσθετες υπηρεσιες

Πρόσθετες υπηρεσίες σχεδιασμού απαιτούνται για προσαρμογές που αφορούν ιδιαίτερα στατικά χαρακτηριστικά της κατοικίας, σε περιοχές με υψηλούς ανέμους, με υψηλές χιονοπτώσεις, μεγάλης σεισμικής δραστηριότητας ή για άλλες ειδικές τοπικές απαιτήσεις.
Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την προετοιμασία του χώρου για την εγκατάσταση της κατοικίας iHouse, τον σχεδιασμό των εξωτερικών χώρων, του γκαράζ αλλά και πρόσθετων αποθηκευτικών χώρων.
Οι επιτόπιες επισκέψεις δεν είναι απαραίτητες αλλά αποδεικνύονται πολύτιμες για τη βελτιστοποίηση της χωροθέτησης και τη διάταξη του έργου σας. Οι επιτόπιες επισκέψεις κοστολογούνται ανά ημέρα συν τα έξοδα ταξιδιού, αν υπάρχει.

ΤΟ iHouse ΣΕ 8 ΒΗΜΑΤΑ

Καθορίστε την τοποθεσία που θα εγκατασταθεί το δικό σας iHouse.

Το έργο σας ξεκινά με την αρχική μελέτη του έργου. Για την μελέτη αυτή απαιτούνται 30h εργασίας για τον σχεδιασμό και περιλαμβάνει μια πρώτη εκτίμηση για το κόστος του έργου στον συγκεκριμένο χώρο.

Μόλις υπογραφεί το συμβόλαιο, η iHouse, προχωρά στην υλοποίηση του έργου.

Η iHouse σχεδιάζει την κατοικία σας έτσι ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας, με γνώμονα πάντοτε το χώρο όπου θα τοποθετηθεί.

Αναθέτετε σε έναν εργολάβο τις εργασίες θεμελίωσης και των υποδομών, στο χώρο της εγατάστασης.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, που προχωρούν οι εργασίες προετοιμασίας στο χώρο της εγκατάστασης, η μονάδα iHouse κατασκευάζεται στο εργοστάσιο. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα.

Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες της κατασκευής, το iHouse παραδίδεται και εγκαθίσταται στην οριστική του θέση.

Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε και όλες οι εργασίες στον χώρο σας έχουν περατωθεί.

Κατασκευη στο εργοστασιο

Το iHouse κατασκευάζεται στο εργοστάσιο και αποστέλλεται ολοκληρωμένο. Κάθε μονάδα υλοποιείται σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον, γι αυτό η iHouse μπορεί να προσφέρει εγγυημένα υψηλή ποιότητα, υψηλή ενεργειακή απόδοση και υψηλή αισθητική.
Η κατασκευή στο ελεγχόμενο εσωτερικό περιβάλλον του εργαστασίου, συνεπάγεται λιγότερες υλικές ζημιές, μικρότερη διείσδυση υγρασίας, καλύτερη πρόσφυση των κολλητών μερών, και πιο αξιόπιστο προγραμματισμό.
Η iHouse συνεργάζεται με έμπειρες μεταφορικές εταιρείες, για την ασφαλή μεταφορά και την παράδοση σε οποιαδήποτε περιοχή.

Εργασιες στον χωρο εγκαταστασης

Οι κατοικίες iHouse είναι σχεδιασμένες για εγκατάσταση πάνω σε ρόδες, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης ή για μόνιμη εγκατάσταση πάνω σε θεμέλια. Στην δεύτερη περίπτωση απαιτείται προετοιμασία του χώρου και κατασκευή των θεμελίων. Η iHouse συνεργάζεται με τον εργολάβο σας και διαχειρίζεται τις ειδικές ανάγκες του έργου, για την εγκατάσταση της μονάδας.
Επειδή οι επιτόπου εργασίες για την θεμελίωση, εξαρτώνται από την θέση και την ευκολία πρόσβασης του οικοπέδου, την διαθεσιμότητα των υλικών στην περιοχή, και τις ειδικές απαιτήσεις σχεδιασμού, το κόστος των επί του έργου εργασιών μπορεί να διαφέρει σημαντικά από περιοχή σε περιοχή.
Ανάλογα με τις παροχές στον χώρο της εγκατάστασης, πιθανόν ορισμένα στοιχεία να είναι πιο πρακτικό να κατασκευαστούν επί τόπου.

Παραδοση του iHouse στον χωρο σας

Το iHouse μπορεί να παραδοθεί σε οποιοδήποτε σημείο προσβάσιμο με φορτηγό. Η εταιρεία μπορεί να πραγματοποιήσει παραδόσεις σε όλη την Ευρώπη.
Την ημέρα της παράδοσης, απαιτείται στο έργο η παρουσία γερανού με τον χειριστή του. Η παράδοση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον εργολάβο του έργου. Η τοποθέτηση του iHouse γίνεται από συνεργείο της εταιρείας μας.

Εργασίες

Όλες οι εργασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του iHouse μπορούν να ταξινομηθούν σε τρείς ομάδες:

➤Οι κύριες εργασίες μελέτης και κατασκευής του iHouse

➤Οι επιμέρους εργασίες για την προετοιμασία του χώρου υποδοχής του iHouse

➤Οι εργασίες παράδοσης και τοποθέτησης του iHouse

Τις περισσότερες από τις παραπάνω εργασίες αναλαμβάνει να τις εκτελέσει η iHouse, κάποιες από αυτές είναι απαραίτητο να τις αναλάβει ο εργολάβος που θα ορίσετε εσείς για τις επί τόπου εργασίες, ενώ μερικές απαιτούν την συνεργασία και των δύο. Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει αναλυτικά όλες οι εργασίες ομαδοποιημένες, καθώς και τον τρόπο που αυτές πρέπει να διεκπεραιωθούν.