FAQ

Γενικές πληροφορίες

1. Η πρώτη σας κίνηση είναι να καθορίσετε την θέση όπου θα τοποθετήσετε το ihouse, και να ορίσετε το οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείτε.

2. Ολοκληρώστε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε να αποκτήσετε τα έγγραφα που θα επιτρέψουν την εγκατάσταση κατοικίας στον χώρο που επιλέξατε.
Μπορείτε αν το επιθυμείτε, να προγραμματίσουμε μια επίσκεψη των ειδικών μας που θα ελέγξουν τον χώρο και θα σας βοηθήσουν στον προγραμματισμό.

3. Η iHouse θα κάνει την αρχική μελέτη και θα σας ενημερώσει για το συνολικό κόστος και τον προγραμματισμό των εργασιών. Στην περίπτωση που συμφωνήσετε, υπογράφετε ένα συμβόλαιο ανάθεσης του έργου.

4. Τα επόμενα βήματα αφορούν την υλοποίηση του προγραμματος και τις διάφορες φάσεις της κατασκευής.

Είναι γεγονός ότι οι τυποποιημένες κατασκευές έχουν συνήθως πολύ χαμηλά κοστολόγια, με αρκετούς όμως συμβιβασμούς στα χαρακτηριστικά και την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

H iHouse εστιάζοντας στον άνθρωπο, προσφέρει μια κατοικία που χαρίζει άνεση και ποιότητα ζωής, χωρίς να κάνει υποχωρήσεις στην ποιότητα των υλικών και στις μεθόδους παραγωγής.

Το iHouse παραδίδεται πλήρως εξοπλισμένο, με προϊόντα υψηλής αισθητικής, έτοιμο για κατοίκηση. Από την κουζίνα μέχρι τα σεντόνια, τις πετσέτες και το βουρτσάκι τουαλέτας… όλα βρίσκονται στην θέση τους και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Οι διαστάσεις της βασικής μονάδας του iHouse, είναι τέτοιες ώστε να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε με φορτηγό, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη διαδικασία.

Μπορεί να γίνει μόνιμη τοποθετηση πάνω σε θεμέλια, αλλά και σε ρόδες ως μεταφερόμενη κατοικια.

Η iHouse έρχεται με μια σειρά τυποποιημένων εναλλακτικών προτάσεων, με άπειρους συνδυασμούς, που μπορούν να καλύψουν σχεδόν κάθε σας επιθυμία.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που αναζητάτε κάτι πιο προσωπικό, οι κατα παραγγελία κατασκευές αποτελούν κομμάτι της παραγωγικής μας διαδικασίας και κατά συνέπεια υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα να ζητήσετε όποιες αλλαγές επιθυμείτε.

Πρέπει να έχετε όμως υπ’ όψη σας, ότι οι κατά παραγγελία κατασκευές συνοδεύονται συνήθως με μια σχετική επιβάρυνση και μεγαλώνουν το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής.

Όπως σε όλα τα οικοδομικά έργα το σύνολο των εξόδων απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέρη:

Αξία οικόπεδου + έξοδα προετοιμασίας του χώρου (δρόμοι, χωματουργικά, θεμελιώσεις, δίκτυα τεχνικών υποδομών, κτλ) + αγορά iHouse + έξοδα μεταφοράς και τοποθέτησης.

Τα κοστολόγια βεβαίως εξαρτώνται άμεσα από την γεωγραφική περιοχή, την ευκολία πρόσβασης αλλά και από τις δικές επιλογές.

Στην iHouse θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σας προφέρουμε την κατοικία των ονείρων σας στην καλύτερη τιμή.

Kατοικίες iHouse, πλήρως εξοπλισμένες παρουσιάζονται περιστασιακά, σε εκθέσεις σχετικές με το αντικείμενο της δόμησης. Ο χρόνος και ο τόπος της διεξαγωγής των εκθέσεων που λαμβάνει μέρος η iHouse, ανακοινώνονται μέσα από αυτή την σελίδα και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια σειρά iHouse είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση, για την απόδραση του Σαββατοκύριακου, ή και για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ζήσετε την εμπειρία iHouse, πριν απoκτήσετε ένα δικό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε τα παρακάτω links:

 

Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του iHouse παράγονται σε διαφορετικά εργοστάσια, που ανήκουν στην εταιρεία δομικών εφαρμογών interSCALA.

Για παράδειγμα, η ξυλεία που χρησιμοποιείται για την εσωτερική επένδυση, παράγεται από την interSCALA floor, ενώ η θερμικά τροποποιημένη ξυλεία που χρησιμοποιείται για την εξωτερική επένδυση παράγεται από την interSCALA, τα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα από την interSCALA velko ενώ τα έπιπλα μπάνιου, η κουζίνα καθώς και τα υπόλοιπα έπιπλα και ο εξοπλισμός, κατασκευάζονται από την iTem unique.

Ο φορέας κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της iHouse, όπου συγκεντρώνονται όλα τα υλικά και γίνεται η συναρμολόγηση.

Κάθε ενδιαφερόμενος είναι καλοδεχούμενος στο εργοστάσιο της iHouse, και μπορεί να ξεναγηθεί στους χώρους παραγωγής του. Εφόσον το επιθυμεί είναι δυνατόν να οργανώσουμε επίσκεψη και στα εργοστάσια παραγωγής των επι μέρους υλικών.

Ναι, στην περίπτωση που το iHouse τοποθετηθεί μόνιμα πάνω σε θεμέλια, είναι απαραίτητη η έκδοση οικοδομικής άδειας.

Στην περίπτωση αυτή, ο μηχανικός που θα αναλάβει την έκδοση της οικοδομικής άδειας, θα παραλάβει από την iHouse, πλήρη κτιριακή μελέτη, που θα την επισυνάψει με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

Η iHouse βασίζεται στις αρχές του αειφόρου σχεδιασμού, όπως η κατασκευή μικρών αλλά πλήρως λειτουργικών κατοικιών.

Με την φιλοσοφία της συβάλλει δυναμικά στην καταπολέμηση της υπέρμετρης ανοικοδόμησης και δίνει αξία στον σύγχρονο και εποικοδομητικό τρόπο ζωής.

Το iHouse είναι μια απόλυτα οικολογική κατασκευή, με κυρίαρχο υλικό το ξύλο και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά. Η άριστη μόνωση σε συνδυασμό με τις ξύλινες μπαλκονόπορτες, περιορίζουν τις ενεργειακές απαιτήσεις στο ελάχιστο.

Ο ίδιος ο σχεδιασμός του iHouse, αποτρέπει όσους ζουν μέσα σ’ αυτό να καταναλώνουν υπέρμετρα τους φυσικούς και ενεργειακούς πόρους.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την χρήση ανανεώσιμων μορφών ενέργειας (ηλιακοί συλλέκτες, ανεμογεννήτριες, γεωθερμία, κτλ.), μπορούν να περιορίσουν την ενεργειακή κατανάλωση και τις εκπομπές CO2 στο ελάχιστο.

Η iHouse είναι τμήμα της interSCALA, εταιρείας δομικών εφαρμογών και δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής σύγχρονων κατοικιών. Η πολυετής πείρα, ο βιομηχανικός εξοπλισμός και η τεχνογνωσία της interSCALA, αποτελούν εγγύηση για τα προϊόντα iHouse.

interSCALA, βρίσκεται στην αγορά από το 1964, δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής σκαλών εσωτερικού χώρου με την επωνυμία interSCALA, στο χώρο της κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων με την επωνυμία interSCALA velko, στο χώρο της κατασκευής ξύλινων δαπέδων με την επωνυμία interSCALA floor, στην παραγωγή pellet με την επωνυμία powerPELLET, στην παραγωγή χειροποίητων επίπλων, επίπλων μπάνιου και επίπλων κουζίνας με την επωνυμία iTem unique και την κατασκευή πρότυπων οικολογικών κατοικιών με την επωνυμία iHouse.

Ευχαριστημένους πελάτες μας θα συναντήσετε σε όλη την Ευρώπη, αλλά και σε πολλά μέρη του κόσμου.

Μετά από ζήτηση, μπορούμε να δώσουμε λίστα πελατών και προμηθευτών μας, που θα είναι πρόθυμοι να σας πληροφορήσουν για την αξιοπιστία μας.

Σχετικά με την τοποθεσία του έργου

Μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε σχετικά με την τοποθεσία είναι τα παρακάτω:

1. Το κόστος που απαιτείται για να καθαριστεί η περιοχή και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την εγκατάσταση του iHouse.

2. Επιλογές θεμελίωσης: Η εγκατάσταση του iHouse μπορεί να γίνει χωρίς πρόβλημα πάνω στους περισσότερους τύπους θεμελίωσης. Ωστόσο είναι καλύτερα πριν προχωρήσετε τις εργασίες θεμελίωσης, να το συζητήσετε με το τεχνικό μας τμήμα.
Φυσικά πάντα υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί πάνω σε ρόδες.

3. Πρόσβαση σε δίκτυα: Παρά το γεγονός ότι ένα iHouse μπορεί να είναι απόλυτα αυτόνομο, ειδικά σε περίπτωση που τοποθετείται πάνω σε ρόδες, η πρόσβαση σε δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρισμού μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

4. Οδική πρόσβαση: Το iHouse μπορεί να παραδοθεί σε περιοχές που είναι προσβάσιμες από ένα μεγάλο φορτηγό.

Επίσης απαιτείται και ένας ανοιχτός χώρος δίπλα από το σημείο τοποθέτησης για την εγκατάσταση και την λειτουργία του γερανού εκφόρτωσης.

Οι φωτογραφίες και τα τοπογραφικά σχέδια, μπορούν να δώσουν μια καλή εικόνα του χώρου του έργου, όμως μια επιτόπια επίσκεψη μας επιτρέπει να αλληλεπιδράσουμε άμεσα με σας και τη γη σας.

Εμείς πραγματοποιούμε μια εκτεταμένη έρευνα του χώρου και πάντοτε με γνώμονα τις επιθυμίες σας, μπορούμε να καθορίσουμε τις λεπτομέρειες που θα αναδείξουν περισσότερο την κατοικία σας.

Συνήθως ναι. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν πολιτικό μηχανικό, που θα επιθεωρήσει την υπάρχουσα κατοικία για να προσδιορίσει τις αντοχές της.

Είναι πιθανό σε παλιές κατοικίες να χρειασθεί να γίνουν εργασίες υποστήριξης.

Το iHouse, ζυγίζει περίπου 150 – 200 Kgr ανά τετραγωνικό μέτρο. Το βάρος του φυσικά ποικίλει ανάλογα με τον σχεδιασμό, τον τύπο και την επίπλωσή του.

Η σκάλα πρόσβασης, η σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης και η σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο είναι επίσης μερικοί από τους παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν.

Το iHouse μπορεί να τοποθετηθεί σε περιμετρική θεμελίωση, σε θεμελίωση που βασίζεται σε κολώνες αλλά και σε συμπαγή θεμελίωση (που θα μπορούσε να περιλαμβάνει και υπόγειο χώρο), χωρίς προβλήματα.

Μπορεί ακόμη και να τοποθετηθεί σε εξέδρα πάνω από το νερό!

Για την περίπτωση που είναι απαραίτητη η μετακίνησή του, μπορεί στην βασική του μορφή να τοποθετηθεί πανω σε ρόδες.

Στην βασική του μορφη επίσης, μπορούμε να το τοποθετήσουμε πάνω σε ρυθμιζόμενα προκατασκευασμένα τσιμεντένια πέδιλα. Τα ίδια πέδιλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση μετακίνησης του iHouse σε άλλη περιοχή.

Το iHouse υπο προϋποθέσεις, είναι δυνατόν να τοποθετηθεί και πάνω σε πλωτή πλατφόρμα.

Σχεδόν κάθε επιθυμία σας είναι δυνατόν να υλοποιηθεί, πρέπει όμως να προηγηθεί συννενόηση μαζί μας, για να διευθετήσουμε τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες.

Χτίσιμο

Όχι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους σας συνιστούμε να παραλαβετε το iHouse ολοκληρωμένο από εμάς.

Είτε πρόκειται για σκελετό, είτε για ολοκληρωμένο iHouse, η μελέτη που γίνεται είναι η ίδια. Έτσι το κόστος μελέτης είναι το ίδιο και στις δυο περιπτώσεις.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει μια αυστηρή σειρά εργασιών, όπως για παράδειγμα, η τοποθέτηση των επενδύσεων των τοίχων που απαιτεί να έχουν ολοκληρωθεί οι ηλεκτρικές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Υπάρχει επίσης, μια εξειδικευμένη γραμμή παραγωγής για τις τυπικές εργασίες στο χώρο του εργοστασίου, που τις κάνει πιο αποδοτικές και περισσότερο ανταγωνιστικές από οποιονδήποτε τρίτο κατασκευαστή.

Η φιλοσοφία του iHouse δεν είναι να παραδώσουμε ένα σπίτι με τέσσερις τοίχους. Μελετάμε και παραδίδουμε μια κατοικία έτοιμη για χρήση, που περιέχει όλα όσα θα χρειαστεί ο ιδιοκτήτης της.

Και τέλος για να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος, θα πρέπει όλες οι εργασίες να έχουν γίνει από εμάς.

Κάθε iHouse παραδίδεται πλήρως εξοπλισμένο. Διαθέτει ολοκληρωμένο ηλεκτρικό, υδραυλικό και αποχετευτικό δίκτυο, δάπεδα και επενδύσεις εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.

Περιλαμβάνει επίσης πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, πόρτες και μπαλκονόπορτες, κουζίνα και μπαλκόνι.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στις λεπτομέρειες της επίπλωσης, καρέκλες, τραπέζι, κρεβάτι, ντουλάπες, όλα από μασίφ ξυλεία.

Φυσικά δεν λείπουν και οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές όπως η κεραμική εστία, το ψυγείο, η τηλεόραση και το Air condition.

Ο ειδικά μελετημένος LED φωτισμός, θα σας χαρίσει άπλετο φως εκεί που το χρειάζεστε και μια ζεστή ατμόσφαιρα σε όλο το σπίτι.

Τέλος δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ούτε για την πιο μικρή λεπτομέρεια. Μέσα στο iHouse θα βρείτε να σας περιμένουν από σεντόνια και πετσέτες μέχρι και την θήκη για τις οδοντόβουρτσες!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Ναί! Στην αντίστοιχη ενότητα μπορείτε να βρείτε τις ηλεκτρικές συσκευές που προτείνουμε.

Υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τις συσκευές της προτίμησής σας, όμως ανάλογα με τις διαστάσεις τους, υπάρχει πιθανότητα να απαιτηθεί ειδικός σχεδιασμός ώστε να ενσωματωθούν στην δομή του iHouse. Αυτό μπορεί να σημαίνει επιπλέον οικονομικό κόστος, αλλά και λιγότερο ωφέλιμο χώρο στην γενική διαρρύθμιση.

Το iHouse είναι στην πραγματικότητα πιο ισχυρό από ότι ένα κτίριο χτισμένο με τις κλασσικές μεθόδους. Για να αντέχει τις πιέσεις από ανεμοθύελλες και άλλα καιρικά φαινόμενα, έχουν ενισχυθεί όλες οι γωνίες του πλαισίου, οι πόρτες και οι μπαλκονόπορτες, ενώ το δάπεδο και το υποδάπεδο είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο.

Σε κάθε έκδοσή του (ακόμη και στην ξύλινη), οι εξωτερικές επενδύσεις είναι μελετημένες να αντέχουν τόσο στην ηλιακή ακτινοβολία, όσο και στην κακοκαιρία.

Το iHouse σας θα “ζήσει” το ίδιο ή και περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο κτίριο με τις γνωστές μεθόδους δόμησης… ειδικά αφού υποθέτουμε ότι το «μικρούλι» σας θα απολαμβάνει την φροντίδα σας!

Η οροφή μπορεί να φαίνεται επίπεδη, όμως έχει κλίση 3%. Είναι καλά μονωμένη με EPDM μεμβράνες (καουτσούκ που παρέχει πολύ καλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες) για απόλυτη υγρομόνωση.

Μια μοναδική πτυχή του συστήματος iHouse είναι το μπαλκόνι του. Πρόκειται για ένα μπαλκόνι κλειστό γύρω – γύρω, που βρίσκεται μπροστά από την μεγάλη τζαμαρία του iHouse.

Στη βασική του μορφή κάθε iHouse διαθέτει μπαλκόνι 11m2, το οποίο εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε κύριο χώρο διαβίωσης, αυξάνοντας τον ωφέλιμο κατοικήσιμο χώρο από 23m2 σε 34m2 ανά μονάδα.

To standard πλάτος της βασικής μονάδας iHouse είναι 2,55m. Αυτή είναι και η μέγιστη διάσταση που μπορεί να μεταφερθεί ελεύθερα και νόμιμα με φορτηγό.

Το επόμενο standard πλάτος είναι 5,10m και αποτελεί σύνθεση δυό βασικών μονάδων iHouse.

Για κατασκευές με διαφορετικές διαστάσεις, επικοινωνείστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις δυνατότητες υλοποίησής τους.

Το iHouse διαθέτει επιτοίχιο aircondition, που είναι ικανό στις περισσότερες περιπτώσεις να προσφέρει τον απαιτούμενο κλιματισμό του χώρου.

Για περιοχές με χαμηλές θερμοκρασίες, υπάρχει επίσης δυνατότητα να εγκατασταθεί επιτοίχια σόμπα pellet, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας θέρμανση και απαιτεί ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Σε περίπτωση αυτόνομης κατοικίας μπορεί να λειτουργήσει με μπαταρίες, χωρίς να απαιτεί σύνδεση με εξωτερικό ηλεκτρικό δίκτυο.

Ανάλογα με το κλίμα της περιοχής σας, έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε αντλία θερμότητας ή λεβητα/καυστήρα σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση, αλλά και απλές σόμπες ξύλου ή ότι άλλο εσείς επιθυμείτε.

Εμείς στην περίπτωση που το ζητήσετε, θα φροντίσουμε για την εγκατάσταση των αγωγών που απαιτούνται για τα συστήματα θέρμανσης ή κλιματισμού που θα επιλέξετε.

To iHouse προσφέρεται με τρεις standard επενδύσεις, ώστε να προσαρμόζεται με ευκολία σε κάθε περιβάλλον.

1. Ξύλο: Η iHouse το τόλμησε! Ξύλινη εξωτερική επένδυση για τις κατοικίες της. Όσο για την αντοχή στον χρόνο, αυτή είναι εγγυημένη, αφού το ξύλο της επένδυσης έχει περάσει από ειδική θερμική κατεργασία thermowood, απόλυτα οικολογική, που το καθιστά απρόσβλητο στις καιρικές συνθήκες.
2. Θερμοπρόσοψη: Η γνωστή θερμοπρόσοψη που προσφέρει μόνωση, αντοχή στο χρόνο και όψη σοβατισμένου και βαμμένου σε οποιοδήποτε χρώμα τοίχου.
3. Πέτρα: Η επένδυση με πέτρα εναρμονίζεται άψογα με την αρχιτεκτονική παραδοση των ορεινών περιοχών. Η αντοχή της πέτρας στις καιρικές συνθήκες είναι υποδειγματική.

Οποιοδήποτε άλλο είδος επένδυσης, θα πρέπει να γίνει κατόπιν συννενόησης και συγκαταλέγεται στις ειδικές κατασκευές.

Και βέβαια μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα γκαράζ που να συντροφεύει το σπίτι σας. Μπορεί να είναι ανοιχτό ή κλειστό με επένδυση ίδια με το υπόλοιπο σπίτι.

Η κατασκευή του γκαράζ είναι μια πρόσθετη υπηρεσία που κοστολογείται και χρεώνεται ξεχωριστά.

Η κατασκευή ενός iHouse στην οροφή του γκαράζ είναι μια πολύ καλή ιδέα για εξοικονόμηση χώρου. Είναι εφικτή, μόνον αν ζητηθεί εξ’ αρχής, πριν γίνει η μελέτη του iHouse.

Όταν τα iHouse κατασκευάζονται μαζικά, δίνονται καλύτερες δυνατότητες διαχείρισης των εργασιών, με αποτέλεσμα την μείωση του κόστους παραγωγής.

Η διαφορά του κόστους μεταβιβάζεται, στην τελική τιμή προς όφελος του πελάτη.

Επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράδοση

Τα iHouse παραδίδονται σε όλη την Ευρώπη. Μοναδικός περιορισμός είναι το σημείο τοποθέτησης να είναι προσβάσιμο από μεγάλο φορτηγό, και να υπάρχει γύρω ανοιχτός χώρος ώστε να μπορεί να σταθεί ο γερανός.

Πρακτικά μπορούν να παραδοθούν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, όμως στην περίπτωση αυτή πρέπει να επανεξεταστούν τα μεταφορικά έξοδα, σύμφωνα με τις διεθνείς εμπορικές συμβάσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας, κι εμείς θα κάνουμε την αντίστοιχη έρευνα, ανάλογα με τη χώρα που βρίσκεστε για να υπολογίσουμε τα έξοδα μεταφοράς.

Σε γενικές γραμμές η μεταφορά από το εργοστάσιο κοστίζει περίπου 3-5€ ανά χιλιόμετρο.

Το ποσό αυτό περιλαμβάνει το κόστος μεταφοράς και τα διάφορα τέλη.

Με κάθε επιφύλαξη οι τιμές αυτές μπορούν να τροποποιηθούν λόγω διαφόρων αιτιών, όπως οι διακυμάνσεις στις τιμές των καυσίμων, οι καιρικές συνθήκες, κτλ.

Η παράδοση περιορίζεται σε μία μονάδα ανά φορτηγό, οπότε για δυό μονάδες iHouse απαιτούνται τα διπλάσια μεταφορικά έξοδα.

Απαιτείται ένα δρόμος φάρδους 5m για φορτωμένο φορτηγό. Γενικά αν μεγάλα φορτηγά δεν έχουν πρόβλημα να φτάσουν στην περιοχή σας, τότε δεν θα έχει πρόβλημα και το φορτηγό με το iHouse.

Ο γερανός που θα ξεφορτώσει το iHouse, πρέπει να έχει δυνατότητα να σηκώσει και να μεταφέρει σε απόσταση 10m, ένα φορτίο 9 τόννων. Σε γενικές γραμμές για τον γερανό απαιτείται μια περιοχή με διάμετρο τουλάχιστον 10m, για να σταθεί.

Το έδαφος πρέπει να είναι αρκετά σταθερό για να υποστηρίξει το βάρος του φορτωμένου γερανού.

Το κόστος ενός γερανού ποικίλει από περιοχή σε περιοχή, αλλά γενικά τιμολογείται με την ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε ανάλογες υπηρεσίες γερανού, στην περιοχή σας.

Η σχεδίαση και κατασκευή μιας βασικής μονάδας iHouse διαρκεί περίπου τρεις μήνες, από την υπογραφή του συμβολαίου.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διευρυνθεί αν υπάρχουν στο έργο ειδικές κατασκευές.