Καλωσορίσατε στον κόσμο του iHouse

Φανταστείτε την καθημερινότητά σας, περιβαλλόμενοι από τη ζεστασιά του ξύλου και της πολυτέλειας. Το iHouse δεν είναι απλώς ένα σπίτι, αλλά μια εμπειρία ζωής. Με τον μοναδικό συνδυασμό της κομψότητας, του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας, δημιουργούμε έναν κόσμο όπου η ευημερία και η αρμονία συναντιούνται. Κάθε γωνιά αποπνέει μια αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας, προσκαλώντας σας να απολαύσετε κάθε στιγμή. Με την ευελιξία της μεταφοράς του, το iHouse σας προσφέρει την ελευθερία να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, ενώ παράλληλα προσφέρει την αίσθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας που χρειάζεστε. Το iHouse σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα κόσμο όπου οι ανέσεις δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναμενόμενο μέρος της καθημερινότητάς σας.

Η φιλοσοφία του iHouse

Το iHouse είναι το αποτέλεσμα του “παντρέματος” του tiny living και των ανέσεων. Το Tiny Living αναφέρεται σε έναν τρόπο ζωής όπου οι άνθρωποι επιλέγουν να ζουν σε μικρά σπίτια, έτσι ώστε να είναι πιο τακτοποιημένη η καθημερινότητά τους, απαλλαγμένη από τα άγχη που συνοδεύουν τα μεγαλύτερα σπίτια. Η φιλοσοφία πίσω από το iHouse αντικατοπτρίζει τη λειτουργικότητα, υψηλή αισθητική όσο και την ύψιστη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια της κατασκευής του tiny house. Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας, δεδομένου του ότι από το 1964 δουλεύουμε με το ξύλο, το μέταλλο, το γυαλί αλλά και άλλα δομικά υλικά, σχεδιάσαμε το iHouse.

Τα iHouse βγαίνουν σε διάφορες διαστάσεις

Τα iHouse βγαίνουν σε διάφορες εκδόσεις

Το Ξύλινο και Μεταφερόμενο Tiny House Πολυτελείας

Πρόκειται για μια σύγχρονη modular κατασκευή, με μεταλλικό φορέα και ξύλινες μασίφ επενδύσεις. Συγκεκριμένα, το iHouse είναι ένα ξύλινο, μεταφερόμενο σπίτι, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με βάση την καθετοποίηση της παραγωγής μας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του iHouse είναι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του iHouse

Το iHouse είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό στον κατασκευαστικό κλάδο διότι έχει γρήγορο χρόνο κατασκευής και παράδοσης, παραδίδεται σαν μια ολοκληρωμένη κατοικίας απευθείας στον χώρο σας, παρέχει ύψιστης ποιότητας υλικών κατασκευής και ευελιξία στην επιλογή τους, ιδιαίτερο design τόσο του σπιτιού όσο και των επίπλων του, που είναι η σειρά iTem unique της εταιρίας, έχει δυνατότητα μεταφοράς και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε.

Μεταφερόμενο

Προκατασκευασμένο

Πολυτελές

Ευρεία γκάμα υλικών

Σχεδιασμός και κατασκευή in-house

Βιωσιμότητα και οικολογική συνείδηση

Διαχρονικότητα και ανθεκτικότητα στο χρόνο

Πρώτες ύλες κατασκευής Α’ κλάσης