Ενοικιάσεις

Γνωρίστε το iHouse και το iCamp από κοντά, για να ζήσετε αξέχαστες στιγμές σε ένα υπέροχο περιβάλλον δίπλα στην θάλασσα, στην πανέμορφη Χαλκιδική. Στη χερσόνησο της Κασσάνδρας έχουμε εγκαταστήσει για εσάς, δυο πολυτελείς μονάδες iHouse, και τέσσερις φανταστικές μονάδες iCamp.

Οι δύο μονάδες iHouse βρίσκονται σε ένα εξωτικό περιβάλλον με πεντακάθαρα νερά και ονειρεμένες παραλίες, ενώ η διαμονή σας στα iCamp θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και επαφής με την φύση, αφού κυριολεκτικά βρίσκονται στην καρδιά ενός πανέμορφου δάσους με απερίγραπτη θέα, πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από την θάλασσα. 

Το iHouse (Παλιούρι)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση του iHouse, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το link: iHouse – Μπανγκαλόου προς ενοικίαση στην Χαλκιδική.

Το iHouse 2 (Νέα Σκιώνη)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση του iHouse 2, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το link: iHouse 2 – Μπανγκαλόου προς ενοικίαση στην Χαλκιδική.

To iCamp

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση του iCamp, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το link: iCamp – Σκηνές προς ενοικίαση στην Χαλκιδική.

Το iCamp max

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση του iCamp max, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το link: iCamp max – Σκηνές προς ενοικίαση στην Χαλκιδική.

Το iCamp max 2

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση του iCamp max 2, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το link: iCamp max 2 – Σκηνές προς ενοικίαση στην Χαλκιδική.

Το eCamp

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση του eCamp, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το link: eCamp – Σκηνές προς ενοικίαση στην Χαλκιδική.