Οι κατασκευές μας ήρθαν για να καλύψουν ένα κενό της αγοράς για προκατασκευασμένα tiny houses με πολυτελή υλικά δόμησης. 

 

 

Τα iHouse & τα iCamp  απευθύνονται σε οραματιστές, που θέλουν να πάνε ένα βήμα παραπέρα από την παραδοσιακή κατοικία και να αποκτήσουν το σπίτι του μέλλοντος.

Το iHouse

Μια μικρή κατοικία για ανθρώπους με μεγάλες απαιτήσεις!

To iHouse είναι ένα μικρό σπίτι – θαύμα από ξύλο, γυαλί και σίδερο 8000 κιλών, μελετημένο και στην πιο μικρή του λεπτομέρεια. Η συσσωρευμένη εμπειρία μας από το 1964, στην επεξεργασία  του ξύλου και των δομικών εφαρμογών, αξιοποιήθηκε στο έπακρο. Το iHouse είναι μια προκατασκευασμένη, ξύλινη, μεταφερόμενη κατοικία. Η διαμονή στα 39m2 του ζωτικού χώρου του, αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, αφού με την μοναδική του διαρρύθμισή, θα απολαμβάνετε την αίσθηση που προσφέρουν πολύ μεγαλύτεροι χώροι. Περνώντας την κεντρική πόρτα, θα ανακαλύψετε, όχι μόνο μια πλήρως επιπλωμένη κατοικία, αλλά και όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε, από κουζινικά σκεύη, σεντόνια και πετσέτες μέχρι και το βουρτσάκι της τουαλέτας! Κάθε κομμάτι του εξοπλισμού του iHouse, χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα και υψηλή αισθητική. Το iHouse μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μόνιμη κατοικία που εδράζεται σε θεμέλια είτε ως λυόμενο σπίτι σε ρόδες.
Είναι το σύγχρονο, πανέμορφο, μινιμαλιστικό και μοντέρνο σπίτι των ονείρων σας.
Είναι το iHouse.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Το iCamp

Εμπνευσμένο από τα παραμύθια, το iCamp έρχεται να προσφέρει το όνειρο, σε ένα μαγικό περιβάλλον!

To iCamp συνδυάζει την ελευθερία του Camping, με την πολυτέλεια πεντάστερου ξενοδοχείου. Πρόκειται για μια ελαφριά και ταυτόχρονα ισχυρή κατασκευή με ξύλινο σκελετό.  Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το iCamp, είναι η γερμανικής προέλευσης εφελκυόμενη τέντα, που του χαρίζει επίσης και το ιδιόμορφο σχήμα του. Είναι εξαιρετικής αντοχής, άκαυστη και ανθεκτική στις ακτίνες UV, ώστε να την χαίρεστε πολλά χρόνια με ελάχιστη ή και καθόλου συντήρηση. Το ιδιαίτερο σχήμα της ευνοεί την δημιουργία ρευμάτων αέρα, για τον φυσικό δροσισμό του iCamp. Στον εσωτερικό του χώρο θα βρείτε όλες τις ανέσεις που θα κάνουν την διαμονή σας πολυτελή και ευχάριστη, σε ένα οργανωμένο studio με ξεχωριστό και πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο.

Αναπαραγωγή Βίντεο

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ iHouse

Η κατασκευή στο εργοστάσιο, επιτρέπει την χρήση οικολογικών μεθόδων και τεχνολογιών, αφήνοντας το ελάχιστο δυνατό ενεργειακό αποτύπωμα.

Η στιβαρή κατασκευή από χάλυβα φυσικό ξύλο και γυαλί, χωρίς τεχνητή ξυλεία και κόλλες διαλύτη, τα οικολογικά βερνίκια, ο LED φωτισμός και πολλές άλλες οικολογικές καινοτομίες μαρτυρούν τον πράσινο χαρακτήρα του iHouse.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ iCamp

Το iCamp δημιουργήθηκε με γνώμονα την πλήρη ενσωμάτωσή του στο φυσικό περιβάλλον. Ο μοναδικός σχεδιασμός του χωρίς να επιβαρύνει το τοπίο, συμβάλλει στην αίσθηση της απόλυτης αρμονίας με την φύση. Η minimal κατασκευή του υπόσχεται έναν χώρο πολυτελούς θερινής διαμονής, με τα λιγότερα υλικά και το ελάχιστο δυνατό ενεργειακό αποτύπωμα.
To icamp, louloudia kai to iliovasilema.

iHouse

iCamp

Κατεβαστε το εντυπο του ihouse