• Απόλαυση

  Η προσιτή πολυτέλεια
  για τo εξοχικό σας
  και τις διακοπές σας.

 • Ποιότητα ζωής

  Η σύγχρονη, πανέμορφη,
  μινιμαλιστική και μοντέρνα
  κατοικία των ονείρων σας.

 • Διακοπές

  Η σύγχρονη, πανέμορφη,
  μινιμαλιστική και μοντέρνα
  κατοικία των ονείρων σας.

 • Απόδραση

  Σχεδιασμένο για τοποθέτηση σε
  οποιοδήποτε έδαφος
  με δυνατότητα μετακίνησης.

 • Φύση

  Η σύγχρονη, πανέμορφη,
  μινιμαλιστική και μοντέρνα
  κατοικία των ονείρων σας.

 • ihouse

  Σύστημα δόμησης, βασισμένο
  σε μεταφερόμενες και
  στοιχειοθετούμενες στεγαστικές
  μονάδες πολυτελείας

 • icamp

  Φυσικό καταφύγιο, απόλυτα
  οικολογικό, με χαμηλό
  περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

 • Πολυτέλεια

  Με τις ανέσεις ενός πεντάστερου
  ξενοδοχείου, κυριολεκτικά
  μέσα στην φύση.

 • Χαλάρωση

  Στιγμές χαλάρωσης και
  απόδρασης, σε ένα ονειρεμένο
  περιβάλλον.

Το iHouse

Μια μικρή κατοικία για ανθρώπους με μεγάλες απαιτήσεις!

Η συσσωρευμένη εμπειρία μας από το 1964, στην επεξεργασία  του ξύλου και των δομικών εφαρμογών, αξιοποιήθηκε στο έπακρο, για να γεννηθεί ένα μικρό θαύμα από ξύλο και γυαλί 8000 κιλών, μελετημένο και στην πιο μικρή του λεπτομέρεια.

Η διαμονή στα 34m2 του ζωτικού χώρου του, αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, αφού με την μοναδική του διαρρύθμισή, θα απολαμβάνετε την αίσθηση που προσφέρουν πολύ μεγαλύτεροι χώροι.

Περνώντας την κεντρική πόρτα, θα ανακαλύψετε, όχι μόνο μια πλήρως επιπλωμένη κατοικία, αλλά και όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε, από κουζινικά σκεύη, σεντόνια και πετσέτες μέχρι και το βουρτσάκι της τουαλέτας! Κάθε κομμάτι του εξοπλισμού του iHouse, χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα και υψηλή αισθητική.

Το iHouse μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μόνιμη κατοικία που εδράζεται σε θεμέλια είτε ως κινητό σπίτι σε ρόδες.

Είναι το σύγχρονο, πανέμορφο, μινιμαλιστικό και μοντέρνο σπίτι των ονείρων σας.

Είναι το iHouse.

 

 

Οικολογία και iHouse

Η κατασκευή στο εργοστάσιο, επιτρέπει την χρήση οικολογικών μεθόδων και τεχνολογιών, αφήνοντας το ελάχιστο δυνατό ενεργειακό αποτύπωμα.  

Η στιβαρή κατασκευή από χάλυβα φυσικό ξύλο και γυαλί, χωρίς τεχνητή ξυλεία και κόλλες διαλύτη, τα οικολογικά βερνίκια, ο LED φωτισμός και πολλές άλλες οικολογικές καινοτομίες μαρτυρούν τον πράσινο χαρακτήρα του iHouse.

 

 

Το iCamp

Εμπνευσμένο από τα παραμύθια, το iCamp έρχεται να προσφέρει το όνειρο, σε ένα μαγικό περιβάλλον!

Συνδυάζει την ελευθερία του Camping, με την πολυτέλεια πεντάστερου ξενοδοχείου. Πρόκειται για μια ελαφριά και ταυτόχρονα ισχυρή κατασκευή με ξύλινο σκελετό. Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο iCamp, είναι η Γαλλικής προέλευσης εφελκυόμενη τέντα, που του χαρίζει επίσης και το ιδιόμορφο σχήμα του.

Είναι εξαιρετικής αντοχής, άκαυστη και ανθεκτική στις ακτίνες UV, ώστε να την χαίρεστε πολλά χρόνια με ελάχιστη ή και καθόλου συντήρηση. Το ιδιαίτερο σχήμα της ευνοεί την δημιουργία ρευμάτων αέρα, για τον φυσικό δροσισμό του iCamp.

Στον εσωτερικό του χώρο θα βρείτε όλες τις ανέσεις που θα κάνουν την διαμονή σας  πολυτελή και ευχάριστη, σε ένα οργανωμένο studio με ξεχωριστό και πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο.

 

Οικολογία και iCamp

Το iCamp δημιουργήθηκε με γνώμονα την πλήρη ενσωμάτωσή του στο φυσικό περιβάλλον. Ο μοναδικός σχεδιασμός του χωρίς να επιβαρύνει το τοπίο, συμβάλλει στην αίσθηση της απόλυτης αρμονίας με την φύση.

Η minimal κατασκευή του υπόσχεται έναν χώρο πολυτελούς θερινής διαμονής, με τα λιγότερα υλικά και το ελάχιστο δυνατό ενεργειακό αποτύπωμα.
 
interSCALA presents the iHouse