StructureGR

 

Εξωτερική επένδυση τοίχων

Εξωτερική επένδυση τοίχων

Δώστε στο δικό σας iHouse την εμφάνιση που σας αρέσει, μέσα από τις τρείς βασικές επιλογές που σας προσφέρουμε:
1. Thermowood. Απολαύστε την ζεστασιά και την πολυτέλεια του ξύλου, χωρίς να ανησυχείτε για την αντοχή του στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Γιατί η απόλυτα οικολογική επεξεργασία thermowood, χαρίζει στο ξύλο απαράμιλλες αντοχές και εξωτική εμφάνιση.
2. Πέτρα. Ιδανική λυση για ορεινές περιοχές, ώστε το iHouse σας να ενσωματωθεί με το φυσικό περιβάλλον και να εναρμονιστεί χωρίς πρόβλημα, με παραδοσιακούς οικισμούς και κατοικίες.
3. Θερμοπρόσοψη. Η πιο οικονομική λύση που απδοδίδει στο iHouse την κλασσική εμφάνιση μιας σύγχρονης κατοικίας, με κτιστούς και σοβατισμένους τοίχους.
Εσωτερική επένδυση τοίχων

Εσωτερική επένδυση τοίχων

Για την ξύλινη επένδυση των εσωτερικών χώρων. έχετε τρείς επιλογες:
1. Doussie: Η ομορφιά της τροπικής ξυλείας, ξεδιπλώνεται από τοίχο σε τοίχο και σας χαρίζει μια αίσθηση μοναδικής πολυτέλειας.
2. Δρυς: Η επένδυση από Ευρωπαϊκή δρυς, συμβάλλει στην ζεστασιά και την ηρεμία που αναζητάτε σε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.
3. Πεύκο: Η οικονομικότερη από τις τρεις επιλογές που όμως δεν υστερεί σε εμφάνιση, φινέτσα και θαλπωρή.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αντικαταστήσετε τμήμα της εσωτερικής επένδυσης των τοίχων με τις επενδύσεις iTem unique.
Δάπεδα

Δάπεδα

Το δάπεδο του iHouse, κατασκευάζεται από μασίφ δρύινη ξυλεία, πάχους 2cm και φάρδους 15cm.
Η ειδικά βουρτσαρισμένη του επιφάνεια, σε συνδυασμό με τα φυτικά λάδια της Γερμανικής εταιρείας Osmo, προσδίδουν μοναδική "αντικέ" όψη και απαράμιλλη αντοχή.
Δάπεδα και επενδύσεις μπάνιου

Δάπεδα και επενδύσεις μπάνιου

Το Teak ως ξύλο πολυτελείας και με άριστη συμπεριφορά σε περιβάλλοντα με υψηλή υγρασία, διακοσμεί συνήθως τα πολυτελή σκάφη.
Επειδή στο iHouse το ξύλο δεν λείπει ούτε από το μπάνιο, επιλέξαμε το Teak για να κοσμήσει τους τοίχους και το δάπεδο του.
Ειδικότερα το δάπεδο, έχει ειδικά μονωμένους αρμούς με Sikaflex, που το καθιστούν αδιαπέραστο από την υγρασία.
Κουζίνα

Κουζίνα

Η κουζίνα του iHouse, μικρή αλλά λειτουργική, στην πιο minimal εκδοχή της αποτελείται από ξύλινο πάγκο με τρία ντουλάπια και δυο ράφια ψηλά.
Περιλαμβάνει νεροχύτη ανοξείδωτο ή γρανιτένιο, μικρό ψυγείο και κεραμική εστία ή εστία αερίου, με δύο ζώνες μαγειρέματος.
Κατασκευάζεται κατ' επιλογή, από ξυλεία Teak, Δρυς ή Οξιά.
Ανάλογα με τον τύπο του iHouse που επιθυμείτε, η κουζίνα μπορεί να είναι σημαντικά αναβαθμισμένη και να φέρει πρόσθετα χαρακτηριστικά.
Κουφώματα

Κουφώματα

Σύμφωνα με την γενικότερη φιλοσοφία του, τα κουφώματα του iHouse, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι ξύλινα. Με Γερμανικές προδιαγραφές, σήμανση CE, και ποιστοποίηση ποιότητας, προσφέρουν ασφάλεια, υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση.
Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ενεργειακών υαλοπινάκων, ανακλαστικών υαλοπινάκων, υαλοπινάκων triplex για περισσότερη ασφάλεια, ή συνδυασμών όλων των παραπάνω.
Κατασκευάζονται από ξυλεία Thermowood, Teak, Δρυς, Μεράντι και Πεύκο.
Οι τεράστιες συρόμενες μπαλκονόπορτες, όταν ανοίγουν, καταργούν τα όρια των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων χαρίζοντας ένα αίσθημα ελευθερίας και αλληλεπίδρασης με την φύση, βοηθώντας παράλληλα στον φυσικό εξαερισμό του χώρου.
Η γυάλινη ημιδιάφανη ματ συρόμενη εσώπορτα που χωρίζει το μπάνιο από τον υπόλοιπο χώρο, έχει κλειδαριά ασφαλείας που κλειδώνει από μέσα με περιστρεφόμενο πόμολο.